Billeder er først rigtige på print eller hvis de bliver fremkaldt. Jeg har udvalgt en lille håndfuld billeder som jeg sælger i forskellige størrelser og layout og som jeg selv synes falder i kategorien af kunstfotografi. Derudover har jeg sammensat to fotobøger fra mine rejser som I også har mulighed for at købe.

Det er muligt at få fremkaldt i op til 80cm x 120cm som plakat.

Kontakt mig her for at aftale nærmere omkring forskellige muligheder for størrelse og kvalitet samt priser ved særlige ønsker. Leveringstiden er mellem 2-4 uger alt efter ønsket produkt.

Kunstfotografi

Jeg har udvalgt følgende fotografier som jeg sælger som plakater. De kan fås som både “rene” billeder eller som vist her, med en hvid ramme hvor der landet/stedet er skrevet.
Prisen for den “rå” plakat er kun 2.000 DKK (Dette er ex.moms, eksklusiv ramme, montering og forsendelse i størrelser op til 50x75cm).

Fotobøger

Indtil videre har jeg udgivet to fotobøger med rejsefotografi, street photography og lidt portrætter.  De er en reflektion og gengivelse af stemninger, indtryk og liv fra Kampala, Dar es Salaam og Zanzibar. Klik på billedet af fotobøgerne for at komme til butikken der sælger dem.

Five days in Kampala
Fotobog, Rejsefotografi, Travel photography, Photobook, Print, Fotografi

Five days in Kampala

Dar es Salaam and Zanzibar -Six days in June
Rejsefotografi, Travel Photography, Photobook, Fotobog, Print, Fotografi

Dar es Salaam and Zanzibar – Six days in June