Billeder er først rigtige på print eller hvis de bliver fremkaldt. Jeg har udvalgt en lille håndfuld billeder som jeg sælger i forskellige størrelser som jeg selv synes kan falde under kategorien kunstfotografi (jeg har selv nogle hængende på væggene derhjemme). Derudover har jeg sammensat to fotobøger fra mine rejser som I også har mulighed for at købe.

Kontakt mig her for at aftale nærmere omkring forskellige muligheder for størrelse og kvalitet samt priser ved særlige ønsker. Leveringstiden er mellem 2-4 uger alt efter ønsket produkt.

Kunstfotografi

Jeg har udvalgt følgende fotografier som jeg sælger som plakater. Prisen for den “rå” plakat er i størrelsen 60x90cm er 1350 DKK. For print i størrelsen 30x45cm er prisen 600 DKK (ex.moms, eksklusiv ramme, montering og forsendelse). Printes på højeste kvalitets Hahnemühle fotopapir.

Fotobøger

Indtil videre har jeg udgivet tre fotobøger med rejsefotografi, street photography og en reportage om en speciel skole i Tanzania. De er en reflektion og gengivelse af stemninger, indtryk og liv fra de steder. Klik på billedet af fotobøgerne for at komme til butikken der sælger dem.

Five days in Kampala
Fotobog, Rejsefotografi, Travel photography, Photobook, Print, Fotografi

Five days in Kampala

Dar es Salaam and Zanzibar -Six days in June
Rejsefotografi, Travel Photography, Photobook, Fotobog, Print, Fotografi

Dar es Salaam and Zanzibar – Six days in June